Park & Anlegg AS i samarbeid med Sarpsborg 08 inviterer alle ansatte med familie til fotballkamp på Sarpsborg Stadion.

Tippeligakamp TV2: Sarpsborg 08 – Aalesund torsdag 12. mai. kl. 19.00

Påmelding innen 22. april.

Vær rask da det kan bli fullt.

Påmelding til: christina@park-anlegg.no

Forbehold om utsolgt, og først til mølla.

Billetter skal hentes på Hasle.

Mer info kommer

Sarpsborg er en by med fotballtradisjoner og byen har blomstret i takt med disse. Fotballen plasserer byen ”på Norgeskartet” og gjør den attraktiv for byens innbyggere og næringsliv. Sarpsborg 08 så dagens lys etter et ønske fra byens fotballklubber, kommune, næringsliv og sponsorer om å samle Elitesatsingen i en toppklubb i Sarpsborg. 

 

Sarpsborg 08 har sitt utspring i Sarpsborg Fotballklubb og IL Sparta, som ble stiftet i henholdsvis 1903 og 1928. I 2008 ble Sarpsborg 08 tildelt rollen som spydspiss for fotballsamarbeidet i byen, og har siden den gang gitt byen, og dens innbyggere, mange gode fotballopplevelser og stolte øyeblikk. Sist Cupfinalen i 2015. For en helg det ble, tross tap. Et minne for livet, for mange. 

 

Men når vi nå går inn i en ny fotballsesong, i Sarpsborg´s jubileumsår, med nye muligheter, og tøffe ambisjoner, så er det med glede vi registrerer at byens næringsliv ønsker mer av gode fotballopplevelserog historiske øyeblikk. 

 

Park & Anlegg AS, som i flere år vært en viktig samarbeidspartner for Sarpsborg 08, har blitt en betydelig og viktig støttespiller for Sarpsborg 08.Det setter vi stor pris på. Vi håper at vårt samarbeid med Park & Anlegg AS skal kunne:

  • Generere gode resultater for begge parter.
  • At vår samarbeid skal bidra til viktig samfunnsengasjement.
  • Og at vårt samarbeid skal gi Park & Anlegg AS stolte og engasjerte medarbeidere, god synlighet av bedriften du jobber i, samt skape gode relasjoner og møteplasser for videre utvikling av din arbeidsplass.

 

Vi ønsker også å bli noe Park & Anleggs ansatte kan samles om, og vil herved invitere alle ansatte med familier på kamp, torsdag 12. mai. Da vi møter Ålesund på Sarpsborg Stadion. Vi ønsker velkommen til kamp, og vi gleder oss til å se dere!

Tommy Widlund Markedssjef

Vennlig hilsen

for Sarpsborg 08

 Tommy Widlund
Markedssjef

Registration

Forgotten Password?