Park & Anlegg takker alle medarbeidere for en trivelig og vellykket familiedag på Kalnes VGS!

Som arbeidsgiver er vi priviligert som får lov å låne så mange flinke arbeidere fra mange familier rundt om i distriktet. De bruker mange timer av hver dag, hver uke, til å utføre arbeid på vegne av Park & Anlegg. I den anledning ønsker vi som arbeidsgiver å gi noe tilbake til familiene, for å vise at vi setter pris på hver enkelt’s innsats. Vi gjennomfører derfor hvert år et arrangement hvor de ansatte kan ta med seg sin familie, barn som voksne, på et hyggelig arrangement.

Familiedagen 03. juni ble tildelt strålende vær og det var med stor spenning vi ventet storinnrykk av barn og voksne utover formiddagen. Øyvind, daglig leder i PA, åpnet dagen og overlot deretter ordet til primus motor Jon-Are Klemsdal. Jon-Are med Gruppespesialisten AS, arrangerte familiedagen sammen med oss – vi er strålende fornøyd med opplegget de hadde satt sammen! Vi startet dagen med aktiviteter ansiktsmaling, frisbeegolf, natursti, gravemaskinkjøring, presisjonsskyting med fotball og dyrene på Kalnes VGS.

Utover formiddagen åpnet grillbuffeten, som forøvrig var laget på Europas største grillsmoker på hjul. Maten var av ypperste klasse og besto av blant annet svinestek, entrecotè, bratwurst, coleslaw, honing-glaserte poteter, hamburgere og pølser – her manglet det ikke på mat! Det var dessuten is til alle barna smile

Vi ble utover dagen underholdt med turn og cheerleading av laget vi har sponset, STF Ebullient cheerleading, og her kan man trygt si det var luftige svev! Det var også duket for PA-open i trillebårløp. Mange ga alt, men Kristoffer og Fredrik Bjørnevald var i det ulåelige hjørnet og tok en solid seier.

På tampen av dagen var det dags for sceneshow, her hadde våre samarbeidspartnere Gruppespesialisten AS klart å få tak i årets The Voice-vinner Kira, som fremførte BliMe-sang og dans sammen med barn og voksne. Dagen ble avrundet av stjernen Thoris Supergutt som holdt et forrykende show. Vi takker ydmykt alle ansatte, familiemedlemmer, Gruppespesialisten AS og andre involverte for en fantastisk dag!

Se bildeserie under smile 

BESØKSADRESSE
Sundløkkavn 73, Årum.
1659 Torp

FORRETNINGSADRESSE
Gamle Kongevei 101
1712 Grålum

ORGNUMMER: 982 382 955

KONTAKT OSS
Sentralbord: 69 13 03 90

SOSIALE MEDIER