Content1 | col2

VA Hvitsten i flotte omgivelser ved Oslofjorden

9. juni 2015

 

Grave og rørarbeidene foregår gjennom hager og på nedsiden av den flotte kirken, og forbi de utrolig flotte hvite trehusene fra gammel sjømannstid i Norge. I de samme omgivelsene foregår innspillingene av TV--programet ”Neste Sommer."

Vi slår av en prat med Joachim Sundås og Arnt Erik Andersen som er i full sving. Før vi kommer i gang med samtalene nevner gutta de nye 8 fots verktøycontainerne som et knallbra tiltak, som er midt i blinken, og oppfyller en mengde behov. PL Michael Bundgaard forteller om en VA-jobb til rundt 4 mill kr. med Vestby Kommune. Fremdriften går bra, selv om vi hadde noe forsinkelser med blådeler i kummer, samt at vi snudde rekkefølge etter ønsker lokalt.

 

VA Hvitsten del V er en del av en større VA-gjennomføring på Hvitsten. VA-prosjektet pågår fra mai til september 2015. VA Hvitsten i flotte omgivelser ved Oslofjorden Vårt prosjekt går forbi flotte gallionsfigurer utplassert i landskapet. Gallionsfigurene har rederiet Fred Olsen Shipping hatt i forskipet på sine skuter opp gjennom årene, og det er fascinerende å se alle de store figurene.

Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital